Schotland Groningen intocht-1 intocht-2
blokken
DUTCH MILITARY PIPES & DRUMS
FALCON
GUARDS
grijze-blokken

Nijm4DLogo

Het is de derde wandeling van de Nijmeegse Vierdaagse; de dag van Groesbeek en de Zevenheuvelenweg.
Vroeg in de ochtend verzamelen wij ons op de Oranjekazerne om vervolgens gezamenlijk naar Groesbeek te gaan.
Enkele weken geleden zijn we gevraagd om het vierdaagse detachement van 11Bevo LMB muzikaal door Groesbeek te begeleiden.

 Nijm4D1In Groesbeek stemmen we onze instrumenten en genieten van koffie en gebak bij hotel restaurant De Wolfsberg. Voor de aanwezige gasten van dit restaurant was ons inspelen en stemmen al een welkome verrassing.
Rond 10:00u lopen we richting het parkoers om "ons" detachement op te wachten. Het zou nog even duren voordat ze eraan komen, dus we spelen enkele tunes voor al die andere vierdaagse lopers. We zijn duidelijk meer dan welkom gezien het applaus dat we krijgen en de vele "dank je weltjes".
Nijm4D2Maar dan opeens is "ons" detachement er al en we stellen ons snel op en lopen voor het detachement op door Groesbeek. Wat een geweldige sfeer en een vrolijkheid. Wat een enthousiasme, zowel bij de lopers als bij het publiek. Het is gewoon geweldig leuk om te doen, ondanks de hitte van de zon. De lopers hebben het zwaar maar zetten door. Respect!
We stoppen op het derde grote rustpunt aan het begin van de Zevenheuvelenweg. Het vierdaagsedetachement 11bevo LMB heeft een welverdiende rust. Wat een kanjers. Enkelen komen ons persoonlijk bedanken voor de muziek en steuntje in de rug. We doen het graag voor hen.
We spelen nog enkele tunes voor al die andere lopers en ook dat wordt weer zeer gewaardeerd.

Een geweldige dag, geweldige lopers en geweldig publiek.


Tot volgend jaar!?Nijm4D3