Schotland Groningen intocht-1 intocht-2
blokken
DUTCH MILITARY PIPES & DRUMS
FALCON
GUARDS
grijze-blokken

schild

Een kleine delegatie van de Falcon Guards heeft gespeeld tijdens de highland Games van C2OstCo/Bravo Compagnie, 3e Peloton, LAN groep 2. Gelegerd in Stroe (Generaal-majoor Kootkazerne, Wolweg 170 in Stroe.
Het was een ontspannen dag met spelers die hun uiterste best hebben gedaan om het Schotse karakter naar boven te brengen. Zelfs William Wallace uit de film Braveheart leek aanwezig te zijn. Bij nader onderzoek bleek ook dit een collega.
De clans hebben verschillende opdrachten moeten uitvoeren waarbij de meest spraakmakende wel het ijsbad was. Vijf minuten in een met water met ijs gevuld bad deed enkele militairen toch echt een toontje lager zingen.Peter, John H., Rob, Frank Jan en Gerard hebben de militairen bijgestaan met muziek tijdens hun sportactiviteiten. Er werd erg positief op gereageerd en tijdens de prijsuitreiking werden de Falcon Guards uitgebreid geroemd voor hun werkzaamheden tijdens de intochten in de Oranje kazerne en bedankt voor hun muzikale ondersteuning tijdens de Highland Games. De dank werd tastbaar gemaakt door een schild van hun eenheid.