Onze jaaropening vond dit jaar plaats op 26 januari 2020. Onze voorzitter, cdt School Luchtmobiel, de majoor Nico Teerds, was voor het eerst aanwezig met enkele collega’s van de 11e Luchtmobiele Brigade. Gedurende de jaaropening konden we terugkijken op een goed verlopen muzikaal 2019 met onder andere onze aanwezigheid bij enkele 75-jaar Market Garden herdenkingen. Helaas moesten we afscheid nemen van onze Pipe Sergeant Ed Verwer en snare drummer Albert Groen. Omdat we niet zonder PS kunnen werd René van Kessel als zijn opvolger aangesteld. Nieuw is de functie van pipe corporal. Die functie werd toegewezen aan John Hermans.


De door Paresto geserveerde ‘blauwe hap’ en de gelegenheden om te socialisen, alsmede de filmimpressie ‘Luchtmobiele Brigade 2019’ zorgden voor een plezierige en zinvolle bijeenkomst.

Voor 2020 zetten we in op diverse optredens bij herdenkingen 75-jaar Bevrijding als ook de Invictus Games in Den Haag. Ook gaan we werken aan verbetering van onze band sound door aanschaf van materiaal en investeren in opleiding van de spelers.

Voor ieder was er een kalender 2020 met foto’s van de band. Uit handen van het Hoofd Communicatie 11 LMB, de maj GJ de Brouwer, kreeg de band een ingelijste foto voor onze trofeeën kast.